5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Hvad er Køb-socialt.dk?

Køb-socialt er en webshop, der udelukkende forhandler varer fra sociale og socialøkonomiske virksomheder. Ved at handle her, er du med til at få marginaliserede borgere tættere på selvforsørgelse. Overskuddet geninvesteres i webshoppen og dermed i skabelsen af mest mulig social progression for udsatte borgere i Danmark. Hvis du kun køber varer, vi har på lager, og du køber for mere end kr. 1.200,- ex moms, så betaler vi fragten.

Det er muligt at købe via EAN-nummer, hvis du køber for det offentlige.

øl på tilbud DKK 35,00 Læs mere Bybi Pale Ale brygget med
Cascade humle og Bybi
Honning. 0,5 liter, 5,5%vol.
Bybi Pale Ale brygget med Cascade humle og Bybi Honning. 0,5 liter, 5,5%vol.
sendflerekrydderier DKK 250,00 Læs mere Krydret kogekunst. Udgivet
i samarbejde med Indvandrer
Kvindecentret på Nørrebro.
I kogebogen Krydret kogekunst er nogle af Danmarks dygtigste kvindelige kokke og madskribenter inviteret med i køkkenet hos kokkene fra Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske spiseri, Send Flere Krydderier.
4 på stribe DKK 115,00 Læs mere “4 på stribe” er Bybi’s nye smagspakkemed 4 små glas honning fra de københavnske bydele. Lav “tasting” og smag forskel på bydelene! Honning fra Amager, Islands Brygge, Nørrebro og Østerbro. Honning: 4x40gr. Ny smagspakke fra Bybi tiny garden DKK 75,00 Læs mere 3-pak med kløver, solsikke og karse fra tiny gardens Få en urtehave i
vindueskarmen
sleeve DKK 999,00 Læs mere Unika sleeve til
Ipad i læder

Mål: 19x27cm
Unika Sleeve til Ipad i læder - fra socialøkonomisk systue
soc virksomheder DKK 500,00 Læs mere “Socialøkonomiske
virksomheder” af Line
Barfod og Knud Foldschack
Socialøkonomiske virksomheder - en håndbog af Line Barfod og Knud Foldschack
pionerer DKK 250,00 Læs mere "De nye pionerer",
af Tania Ellis

kun få tilbage
Unika halssmykke DKK 395,00 Læs mere Unika halssmykke:
Søpindsvin i
flint med kæde
Unika halssmykke fra Tværsam 395

Nyeste produkter

Mest solgte

“Da der var en bekendt, som fortalte mig om Køb-socialt, blev jeg meget nysgerrig. Jeg er selv ansat i fleksjob, og jeg kan godt lide tanken om, at mine køb støtter firmaer, der skaber plads til andre, der har skånebehov på arbejdsmarkedet. Den indbydende og oplysende hjemmeside og alle de lækre produkter gjorde min lyst til at handle på Køb-socialt endnu større. Indtil videre har jeg udelukkende købt produkter fra eget lager, og jeg har i forbindelse med afhentningen oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed. Pga. min begejstring for Køb-socialt, har jeg anbefalet hjemmesiden til hele mit netværk.”
 
Line Gry Juhl

“Køb-socialt.dk har været en stor hjælp for Indvandrer Kvindecentret i forhold til salg af vores kogebog Send Flere Krydderier og dermed kendskabet til Indvandrer Kvindecentrets arbejde og vores socialøkonomiske spiseri og catering. Vi mener, at en fælles portal som Køb-socialt er en udmærket måde at skabe opmærksomhed på det socialøkonomiske område og at det er en platform med masser af muligheder for fremtiden.” 

Mirka Mozer

Direktør, Indvandrerkvindecentret Nørrebro

“Hvilke overvejelser gjorde du dig, da du valgte at købe ind på Køb-socialt? Jeg ledte efter nogle, der solgte specifikt svampebørster, og jeres virksomhed har en profil, vi gerne vil støtte op om i Smag på Aarhus. Desuden havde i netop lige de sager jeg skulle bruge i en god kvalitet.

Betød den sociale profil noget for andre end dig (fx dine kolleger)? Jeg var ene beslutningstager, men det ligger i projektets natur at tænke på ressourcer/omkostninger.

Hvordan er kvaliteten af de modtagne produkter? Super god – høj kvalitet til en rimelig pris – lækkert ”design”

Vil du anbefale andre forvaltninger i Århus kommune at købe ind samme sted? Uden tvivl anbefalelsesværdigt.” 

Ursula Bjerggaard

Smag på Århus, Teknik og Miljø, Århus kommune

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!