5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Køb-socialt har startet et samarbejde med en registreret socialøkonomisk butik på gågaden i Kalundborg

Køb-socialt sælger fra oktober 2020 varer i Thumbs Up Shop på gågaden i Kalundborg.

Køb-socialt sælger fra oktober 2020 varer i Thumbs Up Shop på Kordilgade 58 i Kalundborg.

Det er med glæde, at vi kan fortælle, at Køb-socialt har startet et samarbejde med en registreret socialøkonomisk butik på gågaden i Kalundborg, nærmere bestem Kordilgade 58. Butikken hedder Thumbs Up Shop og vil forhandle nogle af de varer, du ser her i shoppen.

Fremover vil alle køb her i shoppen blive pakket og sendt fra Thumbs Up. Det betyder, at der – i hvert fald i et stykke tid – ikke vil være mulighed for at komme og hente sine købte varer på vores adresse på Nørrebro. Hvis dette senere viser sig at blive efterspurgt igen, vil vi se på en løsning.

Du er velkommen til at sende os en mail på kontakt@koeb-socialt.dk, hvis der er særlige varer, du i fremtiden kunne tænke dig at hente på Nørrebro. Så vil vi kigge på, om kan etablere et lille ekstra lager.

Her på Køb-socialt er vi rigtig glade for, at vores mission nu også udmønter sig i en fysisk butik – en fysisk platform for socialøkonomien. Som den ansvarlige leder af Thumbs Up Shop siger;

“Vi er fantastisk glade for at have indgået denne samarbejdsaftale med Trine og Køb-socialt.dk! Jeres varer kan nu sælges fysisk i en butik på gågaden i Kalundborg eller som nu, bestilles via nettet, men blive pakket og afsendt af de unge i Y-Camp. Vi er en registreret socialøkonomisk (fritidsjob)virksomhed og denne aftale er med til, at unge mellem 15 og 18 år kan tjene egne lommepenge (overenskomstløn) samt komme tættere på arbejdsmarkedet.

Butikken i Kalundborg “Thumbs up Shop” vil udelukkende sælge varer fra socialøkonomiske og socialvenlige virksomheder og foreninger samt borgere, der mangler et sted, hvorfra de kan sælge deres varer. Herudover vil “Køb-Socialt.dk” være “vores” netbaserede shop som I kender den.
I kan få mere info om Y-Camp på hjemmesiden Y-Camp.dk og fb: Y-Camp.dk. Vi glæder os til samarbejdet med Trine og jer derude – Tak for jer!” 
 
 
Og takken for ideen går lige over – vi glæder os til at være med til at sparke det igang!
 

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!