5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Bakoba (Nyt dansk legetøj)


BAKOBA aktiverer både krop og hjerne gennem leg og glæde. Samtidig træner og udfordrer BAKOBA både børn og voksnes kreativitet og motoriske færdigheder – alt sammen til gavn for vores hjerner. BAKOBA samarbejder med Hjernesagen, og donerer store mængder klodser, Hjernesagen frit kan anvende til arrangementer. Der er også doneret til Børneungecentret for Rehabilitering.

BAKOBA er til børn fra 4 år og legetøjet har fået den anerkendte Red Dot Design Award. Det er et dansk designet konstruktionslegetøj, der er udviklet til at stimulere og styrke børns fantasi, motorik og kreativitet. Læring gennem leg er essentielt hos BAKOBA – de unikke konstruktionsmuligheder gør det muligt for børn at udforske, gå på opdagelse og innovere gennem legen. BAKOBA er et selvstændigt byggelegetøj, der via et koblingsmodul fungerer sammen med andre konstruktionslegetøjer.

Materialet er en slidstærk EVA-skum, som Miljøstyrelsen anbefaler til legetøj. BAKOBA er testet fri for ftalater og giftige farver af Dansk Teknologisk Institut i henhold til European Standards EN 71 “Safety og Toys”.

BAKOBA-modulerne kommer i mange forskellige størrelser og kan sættes sammen på et utal af måder. Du kan bygge alt fra simple til mere avancerede konstruktioner. Modulernes materiale er behageligt at røre ved og afgiver ikke støj. Modulerne kan vrides og bøjes, men finder tilbage til deres oprindelige form.

BAKOBA kan tages med i haven, på legepladsen og endda med på stranden. BAKOBA flyder på vand, så du kan fortsætte legen med BAKOBA i badekarret eller svømmebassinet. Materialets lukkede celler muliggør, at BAKOBA nemt rengøres i vaskemaskinen på 30 C, skånevask.

Viser alle 4 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!

Velkommen til Danmarks første og eneste webshop udelukkende med produkter fra sociale virksomheder.
Vi vil gerne have flere leverandører/samarbejdspartnere. Skriv til os, hvis du tror, du har egnede produkter til dette. Afbryd