5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Bybi

Bybi producerer honning i København og honningen varmebehandles aldrig. På den måde får du glæde af honningens naturlige enzymer. Bybi dyrker biavl efter økologiske principper og bruger hverken pesticider, antibiotika eller andre farlige kemikalier i vores biavl.

Bybi’s aktiviteter skal skabe mest mulig social inklusion. Derfor involveres hjemløse, langtidsledige, asylansøgere og andre udsatte grupper i både biavl, honningproduktion, undervisning og salg af produkter. Bybi samarbejder med Aktivitetscentret Sundholm for at skabe nye muligheder for centrets brugere inden for biavl og honningproduktion. Aktivitetscentrets snedkerværksted producerer bl.a. Bybi’s rammer og trugstader. På den måde er de med til at sikre en indkomst til snedkerværkstedet og meningsfuldt arbejde til værkstedets brugere.

Udsatte boligområder summer af liv
Sammen med bl.a. Dansk Røde Kors, 3B og KAB har vi oplært socialt udsatte grupper i biavl og honningproduktion og fået udsatte boligområder til at summe af liv.

Viser alle 7 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!