5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Human Aid

* Priserne er incl. 20,00 kr. donation til udsatte unge i Cape Town og er gældende indtil 31.03.2022. 

Gi’ dig selv en god smag i munden – med bæredygtig sydafrikansk vin og social ansvarlige produkter 

HumanAid er vores registrerede socialøkonomiske virksomhed, som vi har startet ud fra ønsket om at bedre livsvilkårene for socialt udsatte på globalt plan. Vi arbejder ud fra FN´s Verdensmål ved at indgå Partnerskaber for Handling. Vores aktiviteter er import og salg af bæredygtig produceret vin fra Sydafrika, vinsmagninger, foredrag samt vin- og firmagaver. 

Vi har et partnerskab med Libby, der er kvinden bag LIBBY´S PRIDE Wines. Libby er en erfaren og dygtig vinkvinde. Hun har arbejdet i vinbranchen siden 2002 og lancerede i 2008, som den første farvede kvinde i Sydafrika, sit eget vinbrand LIBBY´S PRIDE. Libby høster stor anerkendelse for sine vine, der alle har unikke personlige smage. Vi har besøgt vingården, hvor Libby får produceret sine vine. Vingården ligger i Darling området nord for Cape Town og er certificeret for bæredygtighed, god etisk behandling af medarbejderne og biodiversitet. Direkte og ubeskårne donationer af vinsalget til private går til at bedre livsvilkårene for børn og unge, der har levet et hårdt liv på gaden eller haft en barsk opvækst i en af de store slumkvarterer i Cape Town. Vores vine er således oplagte at købe for dem, der både ønsker kvalitetsvin og tage et socialt ansvar. 

Udover Libby’s vin tilbyder vi bæredygtige delikatesser og specialiteter fx HumanAid Coffee, der er social ansvarlig kaffe fra Nicaragua handlet direkte fra lokale kaffebønder i landsbyen El Coyolar. 

Vi glæder os til at handle med dig! 

Birgit og Jørgen Møller-Nielsen”

Viser alle 7 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!