5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Kaffesøstrene

Kaffesøstrene – for a change – Facebook.com/kaffesoestrene

Vi kæmper mod sult og fattigdom og for verdens værdifulde ressourcer. Vores klare mål er at forbedre levevilkårene for de fattigste kaffefarmere i Burundi – verdens 5. fattigste land. Selvom Burundi har de optimale betingelser for at producere højkvalitets kaffe, tjener landet næsten ingen penge på salget af kaffebønner. Det vil Kaffesøstrene lave om på. Vi er tre gymnasielærere, som brænder for at formidle historien om rigtig gode danske projekter med de fattigste og samtidigt demonstrere, at der kommer høj kvalitet ud af Afrika – hvis bare vi giver det fascinerende kontinent chancelighed. Hjælp gennem handel er værdigt og langtidsholdbart. Vi kender mikrobønderne som er et kooperativ med 128 kaffebønder. Vi følger og støtter udvalgte gode projekter, som udvikler burundernes landbrug, mikrofinans og iværksætteri.

Burundi-kaffen bliver kaldt Kaffernes Askepot. Års krig og ufremkommelighed har holdt kaffen gemt og glemt.

Højkvalitetskaffen som vi har hentet til Danmark fra Burundis høje er såkaldt direkte handlet. Der er kun shippingfirmaet imellem os og mikrobønderne. Kaffen er nærmest økologisk – og vi håber at kunne hjælpe kaffebønderne med at blive certificeret.

Kaffen fra Kaffesøstrene er specialty og absolut topkvalitet med denne delikate smagsprofil:

Musema, Burundi 2017 – Cupping score: 83. Højde, 1400 meter, Bourbon, Fully washed. Smagsprofil: Ren, fyldig og cremet med tendens til lidt syrlig og med honningsmag som afslutning.

Viser alle 2 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

{captcha}

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!