5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Keramikværkstedet

KERAMIKVÆRKSTEDET er et aktivitets- og samværstilbud under Guldborgsund Handicap. Vi arbejder til daglig på et værksted i Nykøbing Falster.

Dagligt skabes der unikke kunstværker af 24 voksne udviklingshæmmede. Vi arbejder primært med brugsting, fliser/kakler/træderelieffer og har i 2015 stået for udarbejdelsen af en ny kunstlinje i Nykøbing F by i samarbejde med Park og Vej, samt træderelieffer der forbinder Gedser by med Gedser Odde.

Vi deltager i et EU projekt ”NO LIMIT” om Social Økonomisk Virksomhed med lignende værksteder i Rumænien og Italien. Vi har fokus på selvstændiggørelse og arbejdsidentitet af de svagere grupper i samfundet.

Flere af vores produkter er unika, mens andre kan produceres ved bestilling. Bemærk: Alle keramikprodukterne kan komme i opvaskemaskinen.

Viser 1–9 af 10 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!

Velkommen til Danmarks første og eneste webshop udelukkende med produkter fra sociale virksomheder.
Vi vil gerne have flere leverandører/samarbejdspartnere. Skriv til os, hvis du tror, du har egnede produkter til dette. Luk