5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Tøjklemmen / Kriminalforsorgen

Indsatte, der afsoner en frihedsstraf, har pligt til beskæftigelse. Mange opfylder denne forpligtelse ved at arbejde med forskellige former for produktionsarbejde. Hver dag er ca. 1000 indsatte i gang på Kriminalforsorgens egne værksteder og arbejdspladser, og der tilbydes beskæftigelse, arbejdstræning og uddannelse indenfor 7 fagområder.

Værkstederne skal så vidt muligt ligne tilsvarende arbejdspladser i samfundet. Alle produkter skal leve op til markedets krav om kvalitet og leveringssikkerhed, og de sælges på almindelige markedsvilkår.

Beskæftigelse af indsatte medvirker til at strukturere den enkelte indsattes ophold på en positiv og konstruktiv måde, som betyder, at dagligdagen kan inddeles i perioder med arbejde, fritid og hvile. Desuden giver det den indsatte muligheder for at tilegne sig nye færdigheder og holder den indsatte i gang såvel fysisk som psykisk på en meningsfuld måde.

Viser alle 4 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!