5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Zendoo - en socialøkonomisk systue i Kolding.

Zendoo sælger også gavekort til et unikaprodukt. Levering 2 til 4 uger.

Zendoo er en lille socialøkonomisk, kreativ og hyggelig systue -placeret i hjertet af Kolding. Vi bestræber os på at skabe en bedre tilværelse og et kreativt frirum for vores borgere, som har brug for redskaber og input for at blive klar til arbejdsmarkedet. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde helhedsorienterede forløb, der tilstræber en faglig såvel som personlig progression.

Sammen producerer vi unikke og flotte læderprodukter, primært tasker og accessories. Alle vores produkter er designet af designere fra Kolding Designskole og af vores seje borgere.

De produceres derefter lokalt i vores systue, hvor det er borgeren selv, der udvælger de enkelte materialer og er ansvarlig for udtrykket af egne produkter. Med hver af vores tasker følger historien på lige præcis den borger, der har syet netop din taske. Det vælger vi at gøre, fordi det er vigtigt for os, at du som køber af vores produkt ved, hvor stor en forskel du gør når du støtter Zendoo.

Viser alle 10 resultater

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!