5046 9015 - BEMÆRK GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 1.200,- inkl moms. Gælder kun ved køb fra vores lager. kontakt@koeb-socialt.dk

Skrubbens Historier – med tegninger af Jørgen Saabye

139,00 DKK

“Skrubbens historier” – finurlige hverdagsfortællinger med tegninger af Jørgen Saabye. 220 sider. Af Agnete Uldall-Hansen. Af overskuddet går 5% til Danmarks Naturfredningsforening.

Læs en af de små herlige historier her:

VED JORDEN AT BLIVE
Dagen blev helt anderledes, end jeg havde forestillet mig. Derfor kom jeg til at tænke på dengang, jeg lige var blevet student og mødte en dame, der stoppede mig, ønskede mig tillykke og sagde, at havde hun haft en buket blomster, havde jeg fået den. Men hun havde en pose flæskesvær. Den fik jeg så. Damen så jeg aldrig igen. Mens jeg gik og tænkte på den historie, blev jeg standset af en ældre dame, der fortalte, at hendes syn ikke var særlig godt, men alligevel havde hun opdaget, at fortovet lidt længere fremme var i en forfatning, der kunne være livsfarlig for folk med synsproblemer. Det snakkede vi så lidt om, før hun ønskede mig en god dag og gode dage fremover. Så tog hun min hånd og sagde, at hun godt kunne lide unge mennesker. Hjemme fortalte jeg om min oplevelse. Efter den sidste bemærkning lød det tørt fra vores 13-årige: ”Så må hun have set meget dårligt!” Og så er man nede på jorden igen.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Historierne har været trykt i Politikens Dag-til-Dag-afsnit. Bogen er en jubilæumsudgivelse i anledning af 30-året for trykningen af den første historie.

Yderligere information

Vægt ,5 kg

Få gratis updates om socialøkonomi
– både spritnye gaveidéer og helt nye trends inden for miljø og CSR.

Gratis – til dig fra os.

Din mailadresse bliver naturligvis opbevaret bag lås og slå og deles ikke med nogen!